NA PROGRAMU

Home

ELEMENTAL I NOVI ALBUM ,,ILICA”


Ima jedna lepa plava žena, na izgled samo krhka, ali u srcu jaka kao stena, koja svojim tekstovima i svojim glasom, sa svojim partnerom u muzičkom zločinu osvešćenja i sjajnom sviračkom ekipom, godinama spaja i objašnjava ovaj naš mali Balkan.

Uz njih smo odrastali, preboljevali lažnu romantiku, pili pivo, delili istu socijalu, svedočili tužno uvek istim ,,promenama”, ježili se na koncertima istim jezikom srca dok su snažni glasovi i stavovi stajali iza njihovih istinitih priča o Životu, o Ljubavi i o našem balkanskom Društvu. Ona je REMI, on je LUKA,a oni su ELEMENTAL .

Ovaj zagrebački bend je na Bandcampu objavio svoj novi albuma ,,ILICA”, a sa albumom je izašla i molba fanovima da ga kupe. Album je u potpunosti objavljen na njihovom Youtube kanalu, u analognom obliku.

S obzirom na neizvjesnost situacije u kojoj smo se kao glazbenici našli, te na nemogućnost održavanja koncerata koji su naš osnovni izvor prihoda, pozivamo sve naše fanove, prijatelje i simpatizere da kupe naš album na Bandcampu i podrže naš rad. Podržite i druge glazbenike i umjetnike izvođačke djelatnosti čija je egzistencija ugrožena novim normalnim”, kaže ekipa iz Elementala,

Album ,,ILICA” je naslednik studijskog albuma “Tijelo” koji za razliku od svog prethodnika, koji je bio dupli CD, donosi osam novih pesama.