NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • ANTIEVROVIZIJE ĆE BITI – GRUPA ,,MORTAL KOMBAT” NIKADA NIJE PRISTAJALA NA KOMPROMISE!

ANTIEVROVIZIJE ĆE BITI – GRUPA ,,MORTAL KOMBAT” NIKADA NIJE PRISTAJALA NA KOMPROMISE!


Grupa Mortal Kombat je strpljivo čekala trenutak za nastavak tradicije duge 11 godina novi datum Antievrovizijskog koncerta je 27. jun i to će biti prvi veliki koncert na otvorenom ove sezone!

,,Nismo želeli da se zavučemo u neki mali prostor za svirkice i da na taj način ziceraški odradimo ovogodišnju Antievroviziju. Nastavljamo hrabro, tako što ćemo napraviti koncert sa visokom produkcijom, za veliki broj ljudi, a ti druže koji čitaš ovo, kupi kartu što pre i nemoj da se stiskaš za lovu jer znamo da si dobio 100 evra od države”, direktan je, kao i uvek, Miloš Kričković Kriki, frontmen Kombata.


Mortal Kombat foto: Stavrography

Antievrovizijski koncert desiće se u atrijumu Beogradskog sajma  u subotu, 27. juna, sa početkom u 19h, i biće to prvi veliki koncert na otvorenom ove sezone. Organizatori strogo vode računa o sprovođenju svih propisanih mera, zato je upravo plato pred Beogradskim sajmom najpogodnije mesto za šou koji je Mortal Kombat već osmislio do tančina, potvrđuje nam ekipa iz Mortala.

Za sada otkrivaju jedan detalj: gosti 11. Antievrovizije biće irski (a domaći) pank-rok bend Cassidy’s Brewery.

Ulaznice kupljene pre vanrednog stanja važe i za 27. jun, a u prodaji je i novi kontigent antievrovizijskih ulaznica dostupnih
– na Ticket Vision prodajnim mestima, 
– putem sajta tickets.rs
– kao i u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) i 
– pabu Cigla & Krigla (Dalmatinska 44).

Promotivna cena je i dalje 600 dinara, ali će progresivno rasti kako se koncert bude bližio.