NA PROGRAMU

Home

JAKARTA – SELO BANJA


Izolacija u umetnicima podiže nivo kreativnosti. To možemo videti i u slučaju grupe Jakarta i njihovog videa za povratnički singl “Selo Banja”.

Igor Popović frontmen Jakarte, i montažer Srđan Mitrović Hič iskoristili su promotivne kadrove Turističke organizacije Srbije i napravili živopisan video koji predstavlja lepote naše zemlje.

Pesma „Selo Banja“ je tako dobila sjajan video koji na najlepši način oslikava priču koju je predstavila Jakarta. Inače, ova pesma je
prepev hita Petera Gabriela.

Igor Popović, frontmen Jakarte, posle višedecenijske pauze se vraća na scenu sa obradama klasika iz istorije pop muzike. Jedna od njih je čuvena pesma „Solsbury Hill” Petera Gabriela.

„Gabrielova pesma “Solsbury Hill” bila jedna od onih za koju smo sa velikim zadovoljstvom uradili prepev. Prezadovoljan sam sa srpskom verzijom teksta. Do Pitera Gabriela sam došao isključivo preko ličnih veza i poznanstava. I dalje sam oduševljen njegovim zadovoljstvom ovom verzijom pesme,“ izjavio je Igor povodom objavljivanja povratničkog singla grupe Jakarta.

Foto: MASCOM