NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • GENESIS PONOVO NA OKUPU POSLE 12 GODINA!

GENESIS PONOVO NA OKUPU POSLE 12 GODINA!


,,Svi smo pomislili – zašto da ne? Možda zvuči kao bezvezan razlog – ali mi zaista uživamo kada smo u zajedničkom društvu i kada sviramo zajedno!”, rekao je Phil Colins u svom intervjuu u kojem je potvrdio nastavak rada legendarne grupe GENESIS.

Priznaćete, retko ko iz muzičkog sveta može da se pohvali tako dobrim odnosima i jednostavnim, a zdravim razlogom za ponovno okupljanje posle dugih 12. godina pauze (2007. godina), kada je bend stao sa radom ne želeći da nastavi bez Phil Colinsa kojem je tada ustanovljen problem sa nervima u rukama.

Na mesto Phil Colinsa kao bubnjara došao je ni manje ni više nego njegov sin – Nicholas! ,,On može da zvuči kao Phil i to nam daje potpuno nove ideje kako bi sve moglo da ide na dalje…”, rekao je klavijaturista, Tony Banks.

U sastavu su ovog puta članovi “klasične” ere GENESIS-a: Phil Colins, Tony Banks i Mike Rutherford, zajedno sa dugogodišnjim turnejskim gitaristom / basistom Deil Stermer– om. 

Grupa GENESIS je prodala više od 130 miliona albuma tokom 70-ih i 80-ih godina uprkos odlasku pevača Peter Gabriel-a 1975. godine.
Nakon odlaska iz benda i Gabriel i Colins su imali uspešne solo karijere.

#LastDomino

Genesis are delighted to announce that Tony Banks, Phil Collins and Mike Rutherford will be touring the UK in late 2020! Tickets go on sale on Friday at 9am. More info here https://Genesis.lnk.to/Website #lastdomino

Posted by Genesis on Среда, 04. март 2020.

GENSIS se ponovo okuplja u novembru 2020. kada kreće na “The Last Domino” turneju po arenama širom Velike Britanije.
Ulaznice za većinu koncerata biće puštene danas, 6. marta, u 20,00h po britanskom vremenu.

Photo: Wikipedia