NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • KANDA KODŽA I NEBOJŠA U ELEKTROPIONIRU 6. MARTA – ZAGREVANJE ZA KONTAKT 2020!

KANDA KODŽA I NEBOJŠA U ELEKTROPIONIRU 6. MARTA – ZAGREVANJE ZA KONTAKT 2020!


Zvezde ranijih izdanja beogradskog Kontakta, grupa Kanda Kodža i Nebojša, nastupiće u petak, 6. marta, u 21 h, u Elektropioniru i celovečernjim koncertom zagrejati publiku za #Kontakt2020, koji nas očekuje od 18. do 21. marta!

Kanda Kodža i Nebojša su aktuelni album ,,Uskoro” objavili početkom 2019. godine i to je njihovo prvo izdanje objavljeno na vinilu. 
I pre izlaska je osvojilo publiku singlovima: ,,Prekidi ponovo”, ,,Jamajka”, ,,Misli dobro”, ,,Letnji dan”, ,,Tako volim da živim”.

Ovi, kao i raniji hitovi KKN-a uživo bivaju potpuno drugačiji nego na bilo kom nosaču zvuka. Jer Kanda Kodža i Nebojša su jedan od onih bendova, koji na svakom nastupu imaju ,,novog člana” – svoju brojnu i vernu publiku, koja svaki novi nastup boji drugačijim bojama.

Elektropionir u Cetinjskoj 15 im je dobro znan prostor, te 6. marta svratite u ovo intimno rokenrol svetilište i osećajte se sa KKN-om kao kod kuće!

Ulaznice su još uvek dostupne po pretprodajnoj ceni od 800 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Na ulazu u Elektropionir, na veče koncerta, koštaće 1.000 dinara.

KKN/Photo: Đurđica Gajić