NA PROGRAMU

Home

JERRY CANTRELL SNIMA SOLO ALBUM


Jedna lepa vest za sve sladokusce dobrog rifa i alt metal zvuka: Jerry Cantrell radi na svom solo abumu, prvi put posle 18 godina!

Ostatak Alice In Chains benda je objavio da je na pauzi od godinu dana. Cantrell zvuči vrlo pozitivno po tom pitanju govoreći da će se lepe stvari događati ove godine i da je već imao nekoliko nastupa sa svojim prijateljima – saradnicima, a neki od njih su i Greg Puciato, pevač The Dillinger Escape Plan benda.

Jarry nastavlja rad sa kojem je stao 2002. godine u okviru opusa, drugog po redu, solo albuma ,,Degradation Trip” i dodaje da je u bendu Alice In Chains od 1987. godine, kao i da je to prva ljubav i prioritet dug velike trideset tri godine.

,,To mi je prva ljubav i nešto čemu se predajem potpuno, ali imao sam priliku da radim na solo materijalu te 2002. godine i od tada nikako da završim ono što sam započeo”, kaže Jerry dodajući ,,kada sam sa Alice, ja sam sa Alice i to oduzima dosta  vremenaali ove godine pravimo pauzu i eto…ako vam se sviđa moj solo materijal i materijal Alice In Chains, možda vam se svidi i ovo što sledi…”

Alice In Chains je nedavno završio turneju povodom ,,Rainer Fog”, šestog studijskog albuma po redu.

Image: Theo Wargo/Getty Images For The Rock and Roll Hall of Fame