NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • NA PROMOCIJU ALBUMA „NAMA OSTAJE SAMO PUNK“ POZIVA VAS NBG!

NA PROMOCIJU ALBUMA „NAMA OSTAJE SAMO PUNK“ POZIVA VAS NBG!


Kultni beogradski punk-rok bend NBG poziva vas na promociju svog novog albuma “Nama ostaje samo punk“, koja će biti održana u četvrtak, 27. februara od 18h u Multimedia Music Record Store-u.

Na promociji ćete imati priliku da se družite sa članovima benda, kupite ovaj CD po promotivnoj ceni, ali i da premijerno vidite video spot koji je ova četvorka snimila za pesmu “Osuđen na bes” u kojoj gostuje Boban Petronić, frontmen grupe Ritam nereda!

Photo: Album cover

Na albumu “Nama ostaje samo punk” nalazi se trinaest numera i kao gosti pojavljuju se Boban (Ritam Nereda), Drakula (Direktori), Roga (Šaht), Džoni (Antifriz), Kojot (Eyesburn, Remedy), Saša Knežević (ex Revolveri), prijatelji benda NBG čiji rad i posvećenost članovi benda poštuju i podržavaju.

Pesme su nastale u poslednje tri godine, kada smo se ponovo okupili i vratili na scenu“ objašnjava bend i dodaje: „Naša neiscrpna tema je priča o pojedincu, vremenima i vremenu u kom se nalazimo i živimo, nepravda i bolje sutra.

Dođite na promociju našeg novog albuma “Nama ostaje samo punk”. Da se družimo, slušamo novi album i premijerno pogledamo naš novi video spot za pesmu ‘Osuđen na bes’“ poručuje NBG i poziva vas da 27. februara u 18h dođete do Sremske 2 u Multimedia Music Record Store!

NBG/Photo: Wood