NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • TRADICIONALNI ,,MOMČILBAL” PRVI PUT U KLUBU ,,GARAŽA”!

TRADICIONALNI ,,MOMČILBAL” PRVI PUT U KLUBU ,,GARAŽA”!Najlepše i najdugovečnije urbane tradicije su one koje se dese spontano. Stoga, obuci se u Bajagine stihove u subotu, 22. februara!

Kada je grupa prijatelja simbolično okupljena oko imena KoBajagi pre tri godine organizovala prvi Momčilbal, nije ni slutila da započinje serijal najposećenijih gradskih žurki.

Momčilbal znači maskenbal Momčilu Bajagiću u čast. I svaki put se dešava oko Bajaginog rođendana. Svake godine se Beograđani oblače u Bajagine stihove i uvek na novom, većem mestu, jer sve više ljudi iz godine u godinu želi da prisustvuje jednom od najsimpatičnijih beogradskih dešavanja!

Ovoga puta KoBajagi DJ tim odlučio se za klub Garaža, pre svega zbog kapaciteta, komfora i radnog vremena – do jutra!

Photo: Marko Popović

,,Išli smo po klubovima skoro svaki dan, tražili smo novo mesto gde je Momčilbal. Vožnja se završila u Garaži. Dole ispod Slavije, kad se šina savije – ne baš mala sala, ali dobar klub! Ne znamo koliko ima napona u voltima, ali znamo da nema komšija da se žale čak i da pesma nije takva da može da se otpeva. Pa ipak nemojte da vas emocija ponese, potpuno je nepotrebno da bacate ordenje tad u Savu. Bižuteriju na ruke i naravno – maske na glavu”, poručuju iz KoBajagi tima.

,,Vidi šta smo ti uradili od pesme, Bajaga” moto je i ovogodišnjeg Momčilbala, koji je zakazan za subotu, 22. februar u 22h. Ulaz se naplaćuje simboličnih 200 dinara.