NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • BUČ KESIDI NOMINOVANI ZA IMPALA EVROPSKI NEZAVISNI ALBUM GODINE!

BUČ KESIDI NOMINOVANI ZA IMPALA EVROPSKI NEZAVISNI ALBUM GODINE!


Album ‘Euforija’ benda Buč Kesidi beleži nove uspehe. Album je nominovan za prestižnu nagradu IMPALA nezavisni evropski album godine koje dodeljuje najveće udruženje nezavisnih izdavača Evrope IMPALA.

Album je u konkurenciji sa 22 izdanja iz Evrope, među kojima su i J.R. August (Hrvatska), Seine (Slovenija), i Bernay’s Propaganda (Makedonija). Nominovane za naš region izabrali su članovi Runde, Regionalnog udruženja nezavisnih izdavača a originalno saopštenje u vezi sa monimacijama možete naći na sledećm linku: http://runda.online/j-r-august-seine-buc-kesidi-i-bernays-propaganda-nominirani-za-impala-europski-indie-album-godine/

Nominacija za album godine bendu Buč Kesidi dolazi posle rasprodatog koncerta u Zagrebu proteklog vikenda, uspešnom nastupu na Eurosonic festivalu u Holandiji, ali i rasprodatim koncertima širom regiona, krunisanim sa dve rasprodate sale Amerikana u beogradskom Domu Omladine.

Photo: Promo

Sledeća stanica za bend je nastup na Ment festivalu u Ljubljani, gde će nastupiti na najvećem regionalnom showcase festivalu, a bend očekuje i uzbudljivo festivalsko leto na novim datumima turneje koje će objaviti uskoro.

Buč Kesidi/Photo: Sofija Modošanov & Ivana Tešić