NA PROGRAMU

Home

VRATIO SE EYESBURN! KONAČNO!


,,Probe, druženja, sve ono što smo oduvek voleli sada proživljavamo ponovo, a najveći motiv nam je da ponovo osetimo taj huk pune hale, tu bezgraničnu ljubav i energiju ljudi koji vole ovaj bend i pesme Eyesburn-a”, iskreni su Kojot, Alek, Laza i Lale, a približava se taj dan kada će na noge dići beogradsku Halu sportova ,,Ranko Žeravica” – 23. marta nastupiće u okviru muzičkog dela trećeg Kontakta.

Eyesburn (promo foto)

I svoje i nestrpljenje publike odlučili su da prekrate novim spotom za staru, ali nikad aktuelniju pesmu – “War Control” sa albuma “Fool control”.

,,Kameru i režiju potpisuje fenomenalni Vuk Protić, autor mnogih spotova, poznat po radu u grupi Feud. Pesmu smo snimali uživo i dobili smo odličan spot – prezadovoljni smo! Malo je čudan, ali izuzetan osećaj snimati video za pesmu koja je napunila 18 godina… a i dalje je aktuelna i muzički, a pogotovo tematski. “War Control” nam je i dalje i te kako potreban”, objašnjava Eyesburn zašto su se odlučili da ekranizuju baš ovu pesmu.

EYESBURN – War Control 2019

Podsećamo da će se povratnički nastup grupe Eyesburn desiti 23. marta u Hali sportova ,,Ranko Žeravica”, u okviru muzičkog dela trećeg Kontakta, manifestacije posvećene muzičkom biznisu, kada će binu deliti sa Goblinima i grupom Zoster.

,,Nadamo se da će biti nezaboravno i da će obeležiti početak jedne nove priče u našim životima… Coming to you live and direct from creation! Vidimo se na Kontaktu!” poručuje Eyesburn.