NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • STVORENA JE “AURORA” OD “NIČIM IZAZVAN”

STVORENA JE “AURORA” OD “NIČIM IZAZVAN”


Grupa Ničim izazvan objavila je novi album – ,,Aurora”!
Odlučili su se za nešto drugačiji način objave albuma: izlazio je gotovo mesec dana, singl po singl.
Sada je ,,Aurora” kompletna i sija punim sjajem –  novim spotom za pesmu ,,Pusti ljubav” Ničim izazvan su zaokružili treći studijski album!

,,Jako smo ponosni na odrađeni posao i sigurni smo da je ovo naš najzreliji album! Ponosni smo i na to što smo stilski ostali verni onome što smo bili i kada smo započeli ovu divnu avanturu pre gotovo sedam godina”, iskren je Bojan Gluvajić, vokal i gitarista benda i dodaje da sa izlaskom novog spota kreće i promotivna koncertna turneja.

,,Turneja počinje u Beogradu 9. februara, u SubBeernom centru, a nastavlja se u Novom Sadu 14. februara. U Beogradu ćemo se sresti sa publikom u okviru naše tradicionalne manifestacije DOUBLE DATE. Trudimo se da uvek imamo i atraktivnog ,,saučesnika”, a to će ove godine biti zagrebački pop sastav Detour. Mislimo da će biti oduševljeni provodom svi oni koji vole našu muziku i koji su nestrpljivi da čuju kako zvuče nove pesme uživo! Pozivamo ih da nam se pridruže u proslavi našeg malog jubileja – petog Double Date-a!”

Treći studijski album grupe Ničim izazvan, ,,Aurora”, rođen je u Srbiji, oblikovan je u Bosni i Hercegovini, a finalni glanc dobio je u Nemačkoj:

,,Album je gotovo u potpunosti sniman u studiju ,,MC Pavaroti” u Mostaru pod dirigentskom palicom našeg stalnog producenta Đanija Pervana. Završna produkcija rađena je u Nemačkoj”, objašnjava Bojan kako je vijugao ,,Aurorin” put.

Prve dve ,,Aurorine” koncertne stanice su poznate:

9. februar, Beograd, SubBeerni Centar: 
Ničim izazvan + Detour

14. februar, Novi Sad, Mađarski kulturni centar ,,Petefi Šandor”: 
Ničim izazvan + VIS Limunada

 

Foto: Promo