NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • ZABRANJENO PUŠENJE IZ ,,IRSKE” NA DAN (ONE) REPUBLIKE STIŽE U BEOGRAD

ZABRANJENO PUŠENJE IZ ,,IRSKE” NA DAN (ONE) REPUBLIKE STIŽE U BEOGRAD


Već nekoliko godina ,,stari nije popio malo” u Beogradu na Dan (one) republike, ali ove 2018. ponovo hoće!

Biće ponovo ,,živeli!” sa Zabranjenim pušenjem u SubBeernom centru 29. novembra! U epicentar Cetinjske ulice u Beogradu stižu iz… Irske!

Zabranjeno pušenje je objavilo video spot za pjesmu ,,Irska” kojim najavljuje izlazak novog albuma ,,Šok i nevjerica”. Novi album će od 31.10.2018. biti dostupan za besplatan download na njihovom sajtu.

Kao i uvek, Sejo Sexon i Zabranjeno pušenje bave se ,,našim danima” i ljudskim sudbinama i u pesmi “Irska” na satiričan način opisuju život balkanskih emigranata na ,,zelenom otoku”, na kojem ,,nema mina, umjerena je klima i mnogo bolja plaća”.

Kratki muzički film, koji nas vodi kroz ulice Dublina, jeftine sobe za iznajmljivanje i bučne irske pabove, režirao je Danilo Šerbedžija, kojem je ovo treći spot za Zabranjeno pušenje, posle ,,Bog vozi Mercedes” i ,,Karabaja”.

“Šerbedžija iz nas izvlači najbolje, pa smo i ovom prilikom pokazali da pomalo možemo i glumiti. S likovima iz spota lako će se identificirati svi oni koji su krenuli trbuhom za kruhom, ali i oni koji o tome još samo razmišljaju, a takvih je, nažalost, izgleda sve više”, izjavio je Sejo Sexon.

Ulaznice za beogradski koncert koji pripremaju 29. novembra, na Dan (one) republike, dostupne su u kafeu Šikarica (Skadarska 22), i to: prvih 100 po ceni od 1.000 dinara, redovna pretprodajna cena biće 1.200 dinara, a na dan koncerta, na ulazu u klub, ukoliko ih ostane, koštaće 1.400 dinara.

Foto: Zabranjeno pušenje promo