NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • BESPLATNIM KONCERTOM ZOSTERA 29. JUNA OTVARA SE BEER GARDEN

BESPLATNIM KONCERTOM ZOSTERA 29. JUNA OTVARA SE BEER GARDEN


⭐ Nula pretencioznosti, a tona iskrenosti
⭐ Zabavno, znojavo, duhovito, ironično, moćno i opuštajuće

Tako je Balkanrock opisao rasprodati spektakl koji je grupa ZOSTER priredila za zatvaranja zimske sezone SubBeernog centra.

Baš zato je SubBeerni Centar odlučio da pokloni Beogradu, Beograđanima i gostima glavnog grada BESPLATNI koncert kultnog mostarskog benda. U petak, 29. juna, velikim koncertom grupe ZOSTER, SubBeerni centar će iz podzemlja Cetinjske i zvanično da se preseli na makišku stranu Ade Ciganlije – Beer Garden će u naredna dva meseca da bude letnja scena SubBeernog Centra!

Na samom početku makiške strane Ade Ciganlije, u prirodnom hladu šume, i ove godine, četvrte u nizu, pored velikog izbora piva i hrane, na Beer Gardenu će biti organizovan i bogat muzički program.
Planirano radno vreme je svakog dana od 15h do 01h, dok će petkom i subotom Beer Garden raditi produženo – do 02h.

Beer Garden je prethodnih godina posetilo više od sto hiljada ljudi, te će i ove godine biti glavno mesto za beg od gradske vreline i prijatno mesto za druženje sa prijateljima.

Veliko otvaranje zakazano je kad i veliki beogradski koncert grupe Zoster pod vedrim nebom – 29. juna. Beer Garden će nas i zagrejati za otvaranje – 28. juna na početku makiške strane beogradskog mora uz svirku benda Dea Dia.

Foto: Mrvica