NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • FINALE KONKURSA ROCK RADIJA – LJUBIČICE NA TAŠU SA DUBIOZOM

FINALE KONKURSA ROCK RADIJA – LJUBIČICE NA TAŠU SA DUBIOZOM


Stadion Tašmajdan mirisaće na Ljubičice!

Jer je Dubioza kolektiv u saradnji sa Rock Radijom odlučila da baš ovi Pančevci otvore njihov veliki beogradski koncert, koji spremaju za 30. jun.  O tome koliko je veliko interesovanje bendova bilo da sviraju kao predgrupa, svedoči više od osamdeset prijava koje su stigle na adresu Rock Radija u protekle tri nedelje.

Ljubičice su autori i producenti, braća Vuk i Petar Stevanović, koji već nekoliko godina predstavljaju nezaobilazni deo regionalne alternativne muzičke scene. U tesnoj saradnji sa desetinama vrhunskih muzičara, rasprostranjenih širom Evrope, na nastupima izvode najrazličitije koncertne eksperimente.

Scenski debi njihove muzike osvojio je prvu nagradu na takmičenju bendova ,,Tvoj zvuk”, a već naredne godine proglašeni su za najperspektivniji mladi bend od strane magazina Popboks.

Na stadionu Tašmajdan beogradskoj publici predstaviće neobični spoj savremenog i retro zvuka, moderne bitove i gitare iz šezdesetih, uz bogat muzički jezik kojim najčešće govore o svakodnevnim temama.

https://www.facebook.com/rockradiobeograd/videos/2130736953622235/

Foto: Promo