NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • ELEMENTAL SA BEOGRAĐANIMA ULAZI U #ElementalXX FAZU

ELEMENTAL SA BEOGRAĐANIMA ULAZI U #ElementalXX FAZU


Jedan od omiljenih bendova domaće publike svakako je grupa Elemental. Već dve decenije raste i produbljuje se ljubav između ovog uvek aktuelnog i neumornog benda i sve brojnije publike.

,,Ovaj je koncert uvertira za veliki nastup kojim ćemo obilježiti 20 godina postojanja benda – nismo još za odstrel, dođite vidjeti kako razvaljujemo 9. februara”, poziva Elemental sve Beograđane i goste glavnog grada na koncert – u Cetinjsku 15, u najživlju beogradsku art’n’music četvrt.

,,Koncertnu sezonu najbolje je otvoriti svirkama u gradovima s kojima se otvoreno volimo – Beograd nam ovdje ulijeće kao naručen! Ne znam jesmo li ikada svirali u Begešu, a da nije bilo za pamćenje. I nadam se da će nam i ovaj put biti tako!”, iskrena je Mirela Priselac Remi, prva dama Elementala.

I nema sumnje da će koncert biti za pamćenje, jer će Elemental svoju koncertnu godinu započeti u jedinstvenom ambijentu SubBeernog centra, koji se nalazi na mestu nekadašnje pivare čuvene porodice Bajloni – u prostoru koji nas zove da se subBEERemo na pravom mestu. A pravo mesto je tamo gde je prava muzika.

Ulaznice su dostupne po promotivnoj ceni od 700 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u O.U.R. pub-u (Beogradska 71). Nakon promotivnog kontigenta ulaznica, redovna cena biće 800 dinara, odnosno 1.000 dinara na ulazu u SubBeerni centar, na veče koncerta.

Foto: Promo/ Nevio Smajić