NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • MARČELO VAS ZOVE NA ROĐENDANSKU ŽURKU

MARČELO VAS ZOVE NA ROĐENDANSKU ŽURKU


Marčelo će, tradicionalno, svoj rođendan proslaviti koncertno – sa Napetim kvintetom i beogradskom publikom.  U subotu, 20. januara, susrešće se u Elektropioniru, u Cetinjskoj 15.

,,Oko nas svuda ista pesma, pa dajemo simboličan doprinos toj ,,modi”: i mi ćemo 20. januara svirati iste pesme:) Prethodne tri godine bavio sam se isključivo književnošću, roman ,,Higijena nesećanja” bio je u širem izboru za NIN-ovu nagradu i proza mi je postala vrsta ,,sigurne zone” – otud sam dobrano prestravljen od povratka muzici, tri godine sasvim su dovoljne da se ,,resetuješ” i sad kao da iznova treba učiti hodanje. U tom smislu, ova svirka je kondicioni trening i zalet za novu ploču: sviraćemo pesme sa svih pet dosadašnjih albuma, zajedno s publikom proveriti kako je mašina radila prethodnu deceniju i po i šta to čini da se ljudi i dalje zanimaju za naš rad. A onda, s tom energijom, pravac kreativna laboratorija!”kazao je povodom rođendanskog nastupa u Elektropioniru Marko Šelić Marčelo.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 600 dinara dostupne su u kafeu Šikarica, Skadarska 22. Ukoliko ih ostane, na ulazu će koštati 800 dinara.

Foto: Aleksandar Zec