NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • SEJO SEXON I ZABRANJENO PUŠENJE SLAVE ,,NOVU GODINU” PRE RO(c)KA

SEJO SEXON I ZABRANJENO PUŠENJE SLAVE ,,NOVU GODINU” PRE RO(c)KA


Grupa Zabranjeno pušenje je pred praznike objavila novi spot za novu pesmu – ,,Nova godina”. Singl, koji najavljuje novi album benda, čiji je izlazak planiran u maju 2018, svoju premijeru je doživeo na Rock Radiju!
U novom spotu Pušenja, zagrebačka glumica Bojana Gregorić izbacuje Seju Sexona iz stana. Ali, kako svaki kraj stare ljubavi otvara mogućnost nove, ovaj spot u duhu novogodišnjih praznika ima srećan kraj. Spot je sniman u Sarajevu i Zagrebu, a frontmen benda Sejo Sexon kaže da je ova pesma, koja govori o tuzi, usamljenosti i praznini urbanog života, zapravo autobiografska. Sexon je za Rock Radio otkrio i zašto:
 ***
Novi spot donosi prazničnu atmosferu, svetlucave ukrase, vatromet i obilje emocija, a ukoliko želite da Novu godinu dočekate uz Zabranjeno pušenje, budite 31.12. u Biogradu na Moru, gde će bend uz koncert sve prisutne uvesti u novu 2018. godinu.

,,Pesma nam govori da čovek ne treba, čak ni u trenucima kada misli da su mu sve lađe potonule i da Novu godinu neće dočekati s osmehom na licu, da izgubi optimizam. Uvek postoji dobra vila koja ga gleda s nekog krova i koja će mu se spustiti na rame”, kaže Sejo Sexon.

Foto: Zabranjeno pušenje promo / Clix.ba