NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • I ŠTA KAŽE MTV ZA NIČIM IZAZVAN?! DA SU ⚡ NAJBOLJI ⚡ REGIONALNI ⚡ IZVOĐAČI!

I ŠTA KAŽE MTV ZA NIČIM IZAZVAN?! DA SU ⚡ NAJBOLJI ⚡ REGIONALNI ⚡ IZVOĐAČI!


Od grupe Ničim izazvan niko nije imao interesantniju kampanju za glasanje za dodelu MTV EMA nagrada! Bacite pogled na njihovu FB stranu i video hroniku koju su osmislili.

I njihova kreativnost se isplatila! Ne samo kreativnost, već i vredan rad i trud koji u svoj bend ulažu godinama unazad. Ničimi su osvojili titulu MTV Best Adria Act koja se, u okviru MTV EMA nagrada, već godinama unazad dodeljuje najboljim regionalnim izvođačima.

,,Ne pamtimo kada smo bili ovako uzbuđeni!” izjavili su članovi benda. “Velika je ovo stvar za nas. Sama nominacija je bila veliko priznanje za naš rad, a ovo osvajanje nagrade nas je potpuno bacilo u nebesa. Ponosni smo na nagradu i ponosni smo na ljude koji nam pružaju podršku svih ovih godina, a posebno na one ljude koji vole našu muziku i koji su poslednjih mesec dana glasali za nas. Slavićemo par dana i onda nastavljamo sa radom još snažnije nego pre!”

Pored benda Ničim Izazvan, u trci za ovu prestižnu nagradu bila je i Sara Jo, slovenački bend Koala Voice, kao i hrvatski izvođači Marin Jurić Čivro i Nina Kraljić.

Bravo momci…i devojčurče! 🙂

Foto: Rock Radio Beograd