NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • M.O.R.T NAS POZIVA: SKINIMO SE GOLI U SAVAMALI

M.O.R.T NAS POZIVA: SKINIMO SE GOLI U SAVAMALI


,,Meni se skače” je omiljena pesme grupe M.O.R.T. nas sa Rock Radija 🙂

,,Skinimo se goli, voli me voli!!!” 

E to nam je njen omiljeni deo! I budući da su u Beogradu svega jednom bili, biće baš dobro skakati sa M.O.R.T.-om, koji nam iz Sinja stiže u KC Grad u petak, 27. oktobra.

M.O.R.T . je beskompromisni hrvatski punk-blues bend žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji još od jeseni 2003. godine.  Krajem 2012. godine dolazi sadašnji bubnjar Mile i tada snimaju prvi puni demo album ,,Vrhunsko dno˝, koji je objavljen 2013. Od tada su održali brojne nastupe u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori – što samostalne, što na festivalima, od kojih poseban značaj ima pobeda na Demofestu u Banjoj Luci, pobeda na Rock Off-u, finale HR demo kluba 2012. i treće mesto na WHF-u 2013. godine.

Mi smo upravo od Mileta doznali hoće li bendu oikada dosaditi da izvodi svoj najveći hit ,,Meni se skače” i koje su još to muke bubnjarske 🙂

https://www.facebook.com/rockradiobeograd/videos/1863190717043528/

U julu 2014. godine izlazi album ,,Odjel za žešće˝ koji je pobrao odlične kritike, ujedno i epitet albuma godine na svim muzičkim portalima. Početkom 2015. godine bend je nominovan za nagradu PORIN u kategoriji novi izvođač. Treći studijski album „Tužna kocka“ izašao je prvog aprila 2016. godine i još jednom su ga sve kritike dovele u kategoriju izdanja godine. „Tužna kocka“ je takođe nominovana za nagradu PORIN u kategoriji Rock album godine.

Ulaznice za beogradski koncert su 300 dinara.

Foto: Nada Maleš