NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • 28 IDEJA ZA SNIMANJE POSLEDNJEG ALBUMA

28 IDEJA ZA SNIMANJE POSLEDNJEG ALBUMA


Među devojčicama će uvek vladati pomama za frontmenima i gitaristima rok bendova, a dečaci će uvek prvi skidati akorde i ulaziti u šutku. Jesu li to fanovi? Svakako! Ipak, bend koji ima najmešovitiji sloj ljudi, a najviši nivo privrženosti u fan pitu je Rammstein.  To su i žene i pankeri i adrenalinski zavisnici, oni koje fasciniraju vizuelni efekti, ali i ljubitelji nemačkog jezika…  Zato su i favoriti u kategoriji za bend sa najprivrženijim fanovima.

Poslednjih godina ni ton od novog albuma; akcenat je na nastupima. Vreme je! Potvrđuje to i Richard Kruspe, gitarista. Vreme je za  novu vatru ovog industrial metal benda, a varnice su već tu. Ukupno ih je 28. Dvadeset osam ideja za pesme. Melodija, ritmova, stihova.. svega ukupno. Od toga nameravaju da naprave makar pet pesama, ali bez žurbe i pritiska.

Poslednji put su album napravili na mišiće i umalo da se bend raziđe. Ovog puta su se u studio vratili puni entuzijazma i obećavaju da će dati 200% sebe dok budu pravili tu muziku, ali takođe, Richard kaže da ima osećaj da će to biti poslednji album.

A osećaj.. osećaj – znamo svi, ume da prevari.

Foto: Facebook