NA PROGRAMU

Home

MKDSL vrti metal? Gde to?


Venecuelanski  electro/dance/metal  DJ i producent Zardonic dolazi 6.oktobra u Drugstore… I da, to jeste DJ, ali ga metalci ozbiljno vole, jer je „karika koja nedostaje između metala i elektronike“…. Federico Agreda Alvarez aka Zardonic je ikona, inovator, izvanredan performer… multitalentovani i višestruko nagrađivani klavijaturista, DJ, kompozitor i producent… Njegov zvuk u  osnovi  je electro-dance sa uplivima rokenrola, ali pod jedva primetnim glitch hop, breakbeat, electro house, dubstep, drum & bass i hardcore techno uticajima, uz dodatak metal gitara i „zapovedničkih“ vokala.   Scenski nastup je ono što ga definitivno čini prepoznatljvim – maska koju nosi na nastupima je na top 10 listi najboljih DJ maski na svetu!  Dobitnik je mnogih nagrada, a na turnejama je poslednjih deceniju i po obišao skoro ceo svet i imao uspešne nastupe u 37 zemalja.

Podršku će mu ove večeri pružiti MKDSL! I, verovali ili ne, i ON će vrteti rok i metal! I poziva sve one koji žele da mu daju predloge šta da pušta, da prate njegovu facebook stranicu! “Ortak cepa hevi metal/dnb/breakcore mešavinu žanrova, pa ću shodno tome i ja pripremiti nešto potpuno drugačije. Radiću lajv klabing adaptacije hevi metal pesama koje vi izaberete! Uskoro ću vas zamoliti za predloge, razmislite šta biste voleli da čujete na velikom soundsistemu u klupskom aranžmanu. Mjetaal!

Da, da, naš poznati producent i DJ dozvoliće svojim fanovima da izaberu muziku za njegov set… Biće to ludo veče u Drugstore-u… Što bi rekao MKDSL – mjeataaal!