NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • Slovenački bend KiNG FOO opet u Beogradu!

Slovenački bend KiNG FOO opet u Beogradu!


Slovenački rock/blues/fusion bend King Foo opet dolazi u naš grad i nastupiće 8.septembra u klubu Fest u Zemunu!

Ostavši bez rakije dunjevače, odlučili smo da organizujemo treće putovanje u Srbiju. Posle jako uspešne dve ovogodišnje mini turneje, nestrpiljvo iščekujemo još jedan talas pozitivne energije i miris nezaboravnih srpskih tek ispečenih ćevapa“ poručuju članovi benda i dodaju da se jako raduju prilici da i u Beogradu predstave publici pesme sa svog novog albuma.

Ova sjajna ekipa iz Ljubljane svojom divljom sinergijom četvoro već bogato izgradjenih muzičara izvodi kako autorsku muziku, tako i obrade pesama na nekovencionalan način.

Iza njih su brojne nagrade i hitovi sa najkvalitetnijih i najpriznatijih festivala i takmičenja (Slovenska popevka, EMA 2017… ) Vođa benda je multinstrumentalista Rok Golob koji je u svojoj bogatoj karijeri sarađivao sa mnogim poznatim svetskim zvezdama (Sting, Bjork, Gino Vannelli, Vinnie Colaiuta…) a vokal, Aleksandra Josić, zasigurno je jedna od najboljih pevačica mlađe generacije u regionu čiji vas glas i harizma neće ostaviti ravnodušnim…   

Živahan performans i nesporan kvalitet benda King Foo je na prethodnom koncertu publiku u klubu Fest ostavio bez teksta! Zato ne treba da propustite priliku da prisustvujete neverovatnom muzičkom događaju koji vas očekuje! 

Foto: Marko Dellbello Ocepek