NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • KAD PORASTEM BIĆU GLUMAC. ČUJ MENE – ROCK STAR. GLUMAC!!!

KAD PORASTEM BIĆU GLUMAC. ČUJ MENE – ROCK STAR. GLUMAC!!!


Kad porastem biću princeza. Možda princeza roka? Ako su o tome maštale kao male onda su i uspele Debbie Henry (Blondie), Norah Jones i Alanis Morissette,  Aaaaaaaali, nije to dovoljno slave pa su se bućnule i u glumačkim vodama. A zašto da ne? I glumci pevaju, ali o tome drugom prilikom.

Debbie možete da vidite u filmu  Videodrome iz 1983. godine, a Norah u romantičnoj drami My Blueberry Nights. Opet drama, ali sa pokojim grčenjem stomaka od smeha je film Dogma iz ’99. godine, gde jednu od uloga ima Alanis.

U odnosu na prinčeve i kraljeve roka.. dame zaostaju.

Dawid Bowie ima čak 66 uloga! Veći deo filmova ste i pogledali, ali ako je potreban predlog za popunjavanje slobodnog vremena ovih toplih letnjih večeri… na primer Dead Man iz ’95. u kom igra Iggy Pop. Ima još preko 40 uloga, mnogo više nego vi slobodnih dana do kraja leta, pa posle birajte sami.

Komedija Scrooged ima jednu nominaciju za Oskara, a svoj skromni glumački doprinos dao je i David Johansen iz New York Dolls-a.

Adama Ad-Rock Horowitza iz Beastie Boysa gledajte u filmu Lost Angels, Sting i obavezno štivo Dune, a Flea iz RHCP se možda i sećate iz Back to the Future Part III.

Uživajte!

*čuju se hrskanje, krckanje i žvakanje*