NA PROGRAMU

Home
  • Home
  • VESTI
  • DOK NE IZGOVORIŠ – NIJE SE DOGODILO

DOK NE IZGOVORIŠ – NIJE SE DOGODILO


Bohemian rhapsody na velikom ekranu

Izgovoreno – i dogodiće se! Tek 2018. godine, ali stiže ekranizacija pesme koja važi za najskuplju ikada napravljenu, jer tačna cena produciranja do dana današnjeg nije ni utvrđena. Možda će se u filmu naći baš neka scena koja vama prolazi kroz glavu slušajući ovu numeru,a možda radnja filma ode
u nekom potpuno drugačijem smeru. Uz Queen neočekivano postaje moguće pa su za sada samo okvirno otkrili da će film ispratiti najuspešnije doba benda – Nastup za Live Aid 1985. godine, opčinjavajuće izvedbe pesama ,,We Will Rock You” i ,,Radio Ga Ga” kao i narednih 6 godina kada se HIV u Frediju razvijao neverovatnom brzinom, a on uprkos strahovitim bolovima sve napore ulagao u turneju i bend… do svoje smrti.
Neprevaziđenog Merkjurija igraće Rami Malek poznat (ili ne) po ulogama u filmovima Need for speed, Night at the museum i Short Term 12, seriji Mr. Robot i tome što je pozajmljivao glas za mnoge video igre. Pre nego što razočarano coknete zubima (jer, realno, niko nije dovoljno dobar da igra Fredija), tamislite ga sa dobrom scenskom šminkom – barem će ličiti na Fredija. Snimanje filma Bohemian Rhapsody će nadgledati preostali živi članovi grupe Queen i ako se tu odradi dobar posao.. možda će neki muzički iflm konačno moći da parira čuvenom The Wall-u od Floyd-a.